Tel. 010 - 2150161 / 06 42161517 - duikreizen@souldivers.nl
AANGESLOTEN BIJ

Groepsduikreizen

Je wilt niet alleen op duikvakantie? Je hebt geen duikbuddy? Je bent single of alleengaand?

Ga mee met een groepsduikreis, altijd gezellig en geschikt voor iedereen die op zoek is naar een relaxte duikvakantie. De reis heeft vertrekgarantie met 4 personen. Er is geen groepsverplichting, duiken en eten doen we wel gezamenlijk, samen dingen doen naast het duiken is leuk maar je kunt ook gewoon je eigen gang gaan, het is tenslotte jouw vakantie.

Je kunt nog niet duiken? Op sommige reizen heb je de mogelijk het felbegeerde PADI Open Water brevet te behalen, Vraag ons naar de mogelijkheden,

 

 

Liveaboard Reizen

Egypte - Hurghada

Ontdek de vele verborgen wonderen van de Rode Zee, verblijf op basis van All Inclusive en 5 dagen bootduiken voor een zeer aantrekkelijke prijs ;-)

Filippijnen-Malapascua; duiken met voshaaien

Wil je iets speciaals zien onder water? Dan is Malapascua bij uitstek geschikt. Je kunt hier duiken met voshaaien, een geweldige ontmoeting onder water.

Groepsduikreis Egypte - Dahab

09-07-2022 tot 17-07-2022

Boek deze reis nu dan komt er een leuke groep bij elkaar! Duiken in Dahab is een feestje, er ligt een prachtige (onderwater)wereld op je te wachten. Geschikt voor singles en alleenstaanden..

Egypte: liveaboard Emperor Elite - South / St. Johns

08-09-2022 tot 15-09-2022

Nog 5 plaatsen! Een fantastische liveaboard naar het diepe zuiden .van de Rode Zee. Nu een speciale aanbieding: € 1749 p.p., inclusief vlucht, liveaboard, vol pension en gratis Nitrox!

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.