Tel. 010 - 2150161 / 06 42161517 - duikreizen@souldivers.nl
AANGESLOTEN BIJ

Australië

Australië met haar vriendelijke bevolking met de 'no worries’ mentaliteit die u in de stralende zon tegemoet komt. Indrukwekkende zonsondergangen, uitgestrekte witte stranden waar je geen mens tegenkomt, het rode zand van de Outback, grote leegten en drukke metropolen, Ayers Rock, de springende kangoeroes en natuurlijk het Great Barrier Reef, een van de zeven wereldwonderen. Dat is Australië.

In Australië kun je 's werelds grootste en mooiste koraalrif ontdekken. De 900 eilanden en ongeveer 2500 individuele riffen strekken zich uit over 2.600 kilometer en liggen in de Koraalzee aan de kust van Queensland. Dit enorme rif is een droom die uitkomt voor alle duikers en snorkelaars. Het leven in zee is zo divers en kleurrijk en de decors onderwater zijn spectaculair!

Liveaboard Reizen

Duiken in Great Barrier Reef

Port Douglas is een heerlijk rustige plaats met een een geweldig strand; Four Mile Beach. Je vindt er gezellige restaurants en barretjes, winkeltjes in een tropische omgeving.

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.