Tel. 010 - 2150161 / 06 42161517 - duikreizen@souldivers.nl
AANGESLOTEN BIJ

Egypte

Op slechts 5,5 uur vliegen bevindt zich een schitterend duikparadijs: Egypte. Prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen in alle soorten en maten. Egypte biedt zowel voor beginnende als ervaren duikers alle ingrediënten voor een onvergetelijke duikvakantie.

Staat de door jou gewenste reisdatum er niet bij, vraag dan om een vrijblijvende offerte voor jouw ideale reisdatum en bestemming.

 

Liveaboard Reizen

Dahab: Red C villa's (groepsaccomodatie)

Een heerlijke plek om te verblijven voor een familie/gezin met duikers en niet-duikers. Een relaxed dorpje met langs de boulevard gezellige restaurantjes langs de waterkant en kleine winkeltjes.

El Quseir: Roots Luxury Camp

El Quseir is een prachtig duikgebied met een grote verscheidenheid aan duikplekken, van ondiepe en kalme koraaltuinen voor de beginners tot diepe stromingsduiken voor duikers.

Egypte: Duiken + kinderprogramma

Een speciale reis voor duikende ouders met kinderen van ca. 8 - 12 jaar. De ouder(s) gaat duiken en de kinderen worden 5 dagen lang vermaakt met een compleet kinderprogramma.

Egypte - Dahab (groepsreis)

Dahab is een klein, relaxed plaatsje aan de Golf van Aqaba en de duiklocaties zijn zeer de moeite waard. Dahab moet je een keer beleven!

Egypte: Sharm el Sheik - Camel Dive

Prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen in alle soorten en maten. Egypte biedt zowel voor beginnende als ervaren duikers alle ingrediënten voor een onvergetelijke duikvakantie.

Egypte - Dahab

Duiken in Dahab, er ligt een prachtige (onderwater)wereld op je te wachten.

Egypte: Marsa Alam

Marsa Alam; ongerepte riffen en een gevarieerd onderwaterleven.

Egypte: liveaboard Miracle 1

Een liveaboard naar de Brothers, op zoek naar het grote onderwaterleven, je kunt 3-4 duiken per dag maken. Een fantastische aanbieding!

Egypte: Ras Mohammed + mini Liveaboard

Een mini -liveaboard met 9 duiken en ook nog eens 3 bootduikdagen met 2 duiken per dag. Prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen, alles voor een onvergetelijke duikvakantie.

Egypte - Sharm el Sheik

Prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen in alle soorten en maten. Sharm el Sheik biedt zowel voor beginnende als ervaren duikers alle ingrediënten voor een onvergetelijke duikvakantie.

Egypte: liveaboard Emperor Superior

Een fantastische liveaboard naar het diepe zuiden van de Rode Zee: St. Johns

Egypte: liveaboard Emperor Echo - St. Johns (GROEPSREIS)

Een fantastische liveaboard naar het diepe zuiden van de Rode Zee: St. Johns.

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.