Tel. 010 - 2150161 / 06 42161517 - duikreizen@souldivers.nl
AANGESLOTEN BIJ

Egypte

Op slechts 5,5 uur vliegen bevindt zich een schitterend duikparadijs: Egypte. Prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen in alle soorten en maten. Egypte biedt zowel voor beginnende als ervaren duikers alle ingrediënten voor een onvergetelijke duikvakantie.

Staat de door jou gewenste reisdatum er niet bij, vraag dan om een vrijblijvende offerte voor jouw ideale reisdatum en bestemming.

 

Liveaboard Reizen

Dahab: Red C villa's (groepsaccomodatie)

Een heerlijke plek om te verblijven voor een familie/gezin met duikers en niet-duikers. Een relaxed dorpje met langs de boulevard gezellige restaurantjes langs de waterkant en kleine winkeltjes.

El Quseir: Roots Luxury Camp

El Quseir is een prachtig duikgebied met een grote verscheidenheid aan duikplekken, van ondiepe en kalme koraaltuinen voor de beginners tot diepe stromingsduiken voor duikers.

Egypte: Duiken + kinderprogramma

Een speciale reis voor duikende ouders met kinderen van ca. 8 - 12 jaar. De ouder(s) gaat duiken en de kinderen worden 5 dagen lang vermaakt met een compleet kinderprogramma.

Sharm el Sheik: Camel Dive

Prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen in alle soorten en maten. Egypte biedt zowel voor beginnende als ervaren duikers alle ingrediënten voor een onvergetelijke duikvakantie.

Sharm el Sheik: Umbi Diving Village

De Rode Zee kent niet minder dan 200 verschillende soorten hard en zacht koraal en meer dan 1000 soorten vis, waaronder verschillende haaiensoorten.

Egypte - Dahab

Dahab is een populaire plaats om te gaan duiken. Geen massaal toerisme maar een super relaxed dorpje, Dahab moet je een keer beleven.

Egypte: Marsa Alam

Marsa Alam; ongerepte riffen en een gevarieerd onderwaterleven.

Egypte: liveaboard Miracle 1 (GROEPSREIS)

Een liveaboard naar de Brothers, op zoek naar het grote onderwaterleven, je kunt 3-4 duiken per dag maken. Een fantastische aanbieding!

Egypte: Ras Mohammed + mini Liveaboard

Een mini -liveaboard met 9 duiken en ook nog eens 3 bootduikdagen met 2 duiken per dag. Prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen, alles voor een onvergetelijke duikvakantie.

Egypte - Sharm el Sheik

Prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen in alle soorten en maten. Egypte biedt zowel voor beginnende als ervaren duikers alle ingrediënten voor een onvergetelijke duikvakantie.

Egypte: Wadi Lahmy (GROEPSREIS)

Een gezellige groepsreis naar Egypte, inclusief 3 bootduikdagen met 2 duiken per dag en ook nog eens 3 dagen onbeperkt duiken op het mooie huisrif.

Egypte: liveaboard Emperor Superior

Een fantastische liveaboard naar de mooiste wrakken en riffen van de Rode Zee.

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.