Tel. 06 42161517 / 06 26734735 - duikreizen@souldivers.nl

AANGESLOTEN BIJ

Egypte

Op slechts 5,5 uur vliegen bevindt zich een schitterend duikparadijs: Egypte. Prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen in alle soorten en maten. Egypte biedt zowel voor beginnende als ervaren duikers alle ingrediënten voor een onvergetelijke duikvakantie.

Staat de door jou gewenste reisdatum er niet bij, vraag dan om een vrijblijvende offerte voor jouw ideale reisdatum en bestemming.

 

Liveaboard Reizen

Dahab: Red C villa's (groepsaccomodatie)

Een heerlijke plek om te verblijven voor een familie/gezin met duikers en niet-duikers. Een relaxed dorpje met langs de boulevard gezellige restaurantjes langs de waterkant en kleine winkeltjes.

El Quseir: Roots Luxury Camp

El Quseir is een prachtig duikgebied met een grote verscheidenheid aan duikplekken, van ondiepe en kalme koraaltuinen voor de beginners tot diepe stromingsduiken voor duikers.

Egypte: Duiken + kinderprogramma

Een speciale reis voor duikende ouders met kinderen van ca. 8 - 12 jaar. De ouder(s) gaat duiken en de kinderen worden 5 dagen lang vermaakt met een compleet kinderprogramma.

Egypte - Abu Dabbab

Wil je onbeperkt kunnen duiken op een huisrif? Dan is deze reis voor jou!

Egypte - Hurghada

Ontdek de vele verborgen wonderen van de Rode Zee, verblijf op basis van All Inclusive en 5 dagen bootduiken voor een zeer aantrekkelijke prijs ;-)

Egypte: Sharm el Sheik - Camel Dive

Prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen in alle soorten en maten. Egypte biedt zowel voor beginnende als ervaren duikers alle ingrediënten voor een onvergetelijke duikvakantie.

Groepsduikreis Egypte - Dahab

Boek deze reis nu dan komt er een leuke groep bij elkaar! Duiken in Dahab is een feestje, er ligt een prachtige (onderwater)wereld op je te wachten. Geschikt voor singles en alleenstaanden..

Egypte: Marsa Alam

Marsa Alam; ongerepte riffen en een gevarieerd onderwaterleven.

Egypte: liveaboard Miracle 1

Een liveaboard van Hurghada naar Marsa Galib, je kunt 3-5 duiken per dag maken. Een fantastische aanbieding!

Egypte: Ras Mohammed + mini Liveaboard King Snefro

Een mini-liveaboard van 4 dagen/3 nachten. Prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen, alles voor een onvergetelijke duikvakantie.

Egypte - Sharm el Sheik

Prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen in alle soorten en maten. Sharm el Sheik biedt zowel voor beginnende als ervaren duikers alle ingrediënten voor een onvergetelijke duikvakantie.

Egypte: liveaboard Emperor Superior

Een fantastische liveaboard in de Rode Zee, diverse routes mogelijk.

Egypte: liveaboard Emperor Elite - South / St. Johns

VOL

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.