Tel. 06 42161517 / 06 26734735 - duikreizen@souldivers.nl

AANGESLOTEN BIJ

Curaçao

Curaçao is een heerlijk eiland om te verblijven, zij beschikt over prachtige witte stranden, restaurants, uitgaansgelegenheden en natuurlijk fantastische duiklocaties. 

Curaçao is door haar makkelijk toegankelijke duikstekken, helder zicht onder water en de geringe stroming uitermate geschikt voor duikers van elk niveau. Willemstad is leuk om te gaan winkelen en na afloop van een lekker verkoelend drankje te genieten op een van de vele terrasjes. Wil je genieten van het nachtleven op Curaçao dan is Mambo Beach daar de perfecte locatie voor.

Of je nu wilt gaan duiken, het eiland wil verkennen, een dag op het strand wilt liggen, paardrijden, salsa dansen of genieten van de mooie natuur, Curaçao heeft het allemaal te bieden.

Er zijn heel veel accommodaties op Curaçao, van budget tot super de luxe, wij bieden dus de duikreizen voornamelijk aan als maatwerk. U laat ons uw budget weten en wij gaan op zoek naar mooiste locatie en accommodatie. Natuurlijk kunnen wij ook autohuur en duikpakketten voor u regelen. 

Vraag ons om een vrijblijvende offerte.

 

 

Liveaboard Reizen

Curaçao

Duiken bij Curaçao, wat een geweldige ervaring, en geniet ook nog eens van wuivende palmbomen en heerlijk, tropisch weer.

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.