Tel. 010 - 2150161 / 06 42161517 - duikreizen@souldivers.nl
AANGESLOTEN BIJ

Luxe duikreizen

Ons assortiment van luxe duikreizen

Liveaboard Reizen

Bahama's

Geniet van de beste duiklocaties van de Bahama's. Van wrakken tot uitstekende rif- en wandduiken, Verblijf op basis van All Inclusive!

Komodo: Liveaboard Adelaar (SUPER DE LUXE)

Een bijzonder luxe 11-daagse liveaboard in Indonesië, van Bali naar Komodo met 3-4 duiken per dag, aan boord max. 8 duikers.

Maleisië: Sipadan-Mabul-Kapalai

Mabul, een klein eiland aan de oostkust van Maleisisch Sabah, voormalig Borneo. Binnen een uur kun je het eiland rondlopen, een tropische locatie, witte stranden en palmbomen en fantastische duiken

Zuid Afrika en Mozambique

Ga genieten van wildsafaris in Kruger National Park in Zuid-Afrika en mooie duiken in Mozambique. Een fantastische combinatie!

Liveaboard Raja Ampat: KLM Euphoria (LUXE)

Een liveaboard naar een van de mooiste onderwatergebieden; Raja Ampat in West-Papua, 12 dagen/11 nachten en een duikpakket met ca. 33 duiken. Een TOP-reis!

Indonesië: liveaboard Sulawesi

Een liveaboard naar de hotspots van Noord-Sulawesi, duiken in Bunaken Marine Park, Bangka en Lembeh, Er zijn slechts 6 plaatsen beschikbaar.

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.