Tel. 010 - 2150161 / 06 42161517 - duikreizen@souldivers.nl
AANGESLOTEN BIJ

Top bestemmingen

De top duikbestemmingen

Liveaboard Reizen

Egypte - Dahab

Boek deze reis nu dan komt er wellicht een leuke groep bij elkaar! Duiken in Dahab is een feestje, er ligt een prachtige (onderwater)wereld op je te wachten.

Azoren - Pico

De Azoren liggen in de Atlantische oceaan met haar grote dieptes, een fantastische plek voor mooi onderwaterleven, een ontmoeting met manta’s en stingrays behoort hier zeker tot de mogelijkheden.

Jordanië - Golf van Aqaba

Je vindt er mooie koraaltuinen, kleurrijk onderwaterleven en een maximale diepte van ca. 35 meter, een ideale locatie voor een mooie duikvakantie voor beginnende en ervaren duikers.

Malediven: Liveaboard MY Ari Queen

Duiken in de Malediven; op zoek naar manta's en walvishaaien. Een fantastische liveaboard met Ari Queen.

Bonaire: Villa Carina Apartments

Bonaire: een echt duikersparadijs met een prachtige onderwaterwereld. Bonaire is rustig en gezellig, fijne strandjes, goede restaurants, gezellige barretjes, wat ons betreft een echte aanrader voor een heerlijke (duik)vakantie)

Kroatië: liveaboard Vranjak

Een heerlijke Liveaboard in Kroatie, varen naar mooie dorpjes, duiken in Kornati National park.

Malediven-Liveaboard Dinasha: 11 dagen/10 nachten

Een fantastische liveaboard in de Malediven, 11 dagen/10 nachten en een duikpakket met max. 26 duiken, speciaal voor de verwende duiker.

Malta

Speciale aanbieding, een duikvakantie voor 2 personen naar het heerlijke Malta.

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.