Tel. 010 - 2150161 / 06 42161517 - duikreizen@souldivers.nl
AANGESLOTEN BIJ

Bonaire

Dit prachtige eiland ligt in het zuidelijke deel van de Caribische zee voor de kust van Venezuela  En tropische sfeer, een prachtige natuur en warm, helder water om in te duiken, maar ook wanneer je niet wilt duiken een heerlijke vakantiebestemming. Ga met de auto het eiland verkennen. Het Washington Slagbaai National Park is een unieke broedplaats van roze flamingo's, waar tevens leguanen en andere vogels te bewonderen zijn. Langs het Pekelmeer staan slavenhuisjes, die gebouwd zijn rond 1850. De huisjes zijn in de oorspronkelijke staat teruggebracht, alleen zijn de rieten daken vervangen door weerbestendig materiaal. Ook de ezelopvang, Donkey Sanctuary Bonaire, dat is opgericht voor zieke, gewonde en verweesde ezels, is de moeite van een bezoekje waard.

Laat je verrassen door de prachtige onderwaterwereld van Bonaire.

Liveaboard Reizen

Bonaire: villa Ocean View

Een week duiken in Bonaire! Vlucht, verblijf in een comfortabel appartement en een duikpakket met 6 dagen onbeperkt duiken, prijs vanaf € 1279,00 p.p.

Bonaire

Zowel boven als onder water zeer de moeite waard, tropische sfeer, prachtige natuur, warm water.Ook wanneer je niet wilt duiken een heerlijke vakantiebestemming.

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.