Tel. 06 42161517 / 06 26734735 - duikreizen@souldivers.nl

AANGESLOTEN BIJ

Bonaire

Dit prachtige eiland ligt in het zuidelijke deel van de Caribische zee voor de kust van Venezuela  En tropische sfeer, een prachtige natuur en warm, helder water om in te duiken, maar ook wanneer je niet wilt duiken een heerlijke vakantiebestemming. Ga met de auto het eiland verkennen. Het Washington Slagbaai National Park is een unieke broedplaats van roze flamingo's, waar tevens leguanen en andere vogels te bewonderen zijn. Langs het Pekelmeer staan slavenhuisjes, die gebouwd zijn rond 1850. De huisjes zijn in de oorspronkelijke staat teruggebracht, alleen zijn de rieten daken vervangen door weerbestendig materiaal. Ook de ezelopvang, Donkey Sanctuary Bonaire, dat is opgericht voor zieke, gewonde en verweesde ezels, is de moeite van een bezoekje waard.

Laat je verrassen door de prachtige onderwaterwereld van Bonaire.

Liveaboard Reizen

Bonaire: Djambo Apartments

Heerlijk duiken in Bonaire, wie wil dat nou niet. Verblijf in een comfortabel appartement, verkoelend zwembad, op loopafstand van Kralendijk en alleen voor gasten vanaf 16 jaar. nu een mooie aanbieding!

Bonaire: Villa Kas Pride (NIEUW EN LUXE)

Een nieuwe, luxe accommodatie in Bonaire, voor 4 personen, wat een heerlijk plek om te verblijven.

Bonaire: Dormio Village

Zowel boven als onder water zeer de moeite waard, tropische sfeer, prachtige natuur, warm water.Ook wanneer je niet wilt duiken een heerlijke vakantiebestemming.

Bonaire: Villa Carina Apartments

Bonaire: een echt duikersparadijs met een prachtige onderwaterwereld. Bonaire is rustig en gezellig, fijne strandjes, goede restaurants, gezellige barretjes, wat ons betreft een echte aanrader voor een heerlijke (duik)vakantie)

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.