Tel. 010 - 2150161 / 06 42161517 - duikreizen@souldivers.nl
AANGESLOTEN BIJ

Azoren

De Azoren liggen in de Atlantische oceaan met haar grote dieptes en is een fantastische plek voor mooi onderwaterleven, een ontmoeting met manta’s behoort hier zeker tot de mogelijkheden. Je vindt er een grillige onderwaterlandschappen met basaltformaties, grotten, zandvlaktes, holen en spleten waar het kleinere spul zich schuilhoudt; murenes, naaktslakken, octopussen, enorm grote kreeften, je kunt het hier allemaal vinden. Duiken in de Azoren is een combinatie van kantduiken en bootduiken met kans op groot leven zoals haaien en mobula's. Heb je zin in een avontuurlijke duikvakantie dan zijn de Azoren wellicht iets voor jou.

Liveaboard Reizen

Azoren - Pico

De Azoren liggen in de Atlantische oceaan met haar grote dieptes, een fantastische plek voor mooi onderwaterleven, een ontmoeting met manta’s en stingrays behoort hier zeker tot de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.