Tel. 010 - 2150161 / 06 42161517 - duikreizen@souldivers.nl
AANGESLOTEN BIJ

Mozambique

Mozambique mag gelden als een nieuw ontdekt duikparadijs. Met name de walvishaaien en manta’s maken Mozambique tot een trekpleister in opkomst. Mozambique is een paradijs voor elke duiker en snorkelaar. Voor de kust liggen koraalriffen met ontelbare kleurige vissen op je te wachten. Met name de walvishaaien en manta’s (en zo af en toe een bultrugwalvis) maken Mozambique tot een fantastische bestemming voor duikers.

Liveaboard Reizen

Zuid Afrika en Mozambique

Ga genieten van wildsafaris in Kruger National Park in Zuid-Afrika en mooie duiken in Mozambique. Een fantastische combinatie!

Mozambique - Tofo

Duiken in Mozambique is geweldig! Manta's, walvishaaien en de reusachtige bultrugwalvissen. Nu een mooie aanbieding naar deze fantastische duiklocatie.

Mozambique: Nuarro Lodge

Duiken in Noord Mozambique is een unieke belevenis, fantastisch koraal en natuurlijk ook de walvissen maken van deze locatie een unieke duikbestemming.

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.