Tel. 06 42161517 / 06 26734735 - duikreizen@souldivers.nl

AANGESLOTEN BIJ

Malediven

De eilanden van de Malediven zijn verenigd in 26 natuurlijke atollen. Het woord Atol komt van het woord 'Atholhu'; dit betekent een ringvormige koralenstructuur met een binnenlandse lagune. 

Alles is gericht op duiken, zon, zee, strand, ontspannen èn lekker eten. Weg van de massa. De meeste eilandjes liggen in de lagune van een atol. Een lagune om in te zwemmen, surfen, snorkelen of te duiken met talloze vissen in alle kleuren van de regenboog. De eilanden waarop een resort is gevestigd (nooit meer dan één) zijn weelderig begroeid met palmen en andere tropische vegetatie. Een paradijs op aarde! 

Op zoek naar manta's en walvishaaien.

Liveaboard Reizen

Malediven: Dhangethi - Zuid Ari Atol

Je wilt duiken in de Malediven maar geen liveaboard? Nu een aanbieding: verblijf op een tropisch eiland, duiken met manta's en walvishaaien,Vol Pension en een duikpakket met 10 duiken.

Malediven: Liveaboard MY Ari Queen

Duiken in de Malediven; op zoek naar manta's en walvishaaien. Een fantastische liveaboard met Ari Queen.

Malediven: luxe liveaboard Adora

Beleef je ultieme duikvakantie! Ga mee duiken met walvishaaien en manta's, een onvergetelijke ervaring!

Malediven: Dhigurah - Zuid Ari Atol

DUIKPAKKET MET 24 DUIKEN. Wil je veel duiken èn walvishaaien èn manta’s èn dolfijnen zien dan is dit de plek waar je naar moet, je kunt tot 3 duiken per dag maken.

Malediven-Liveaboard Dinasha: 11 dagen/10 nachten

Een fantastische liveaboard in de Malediven, 11 dagen/10 nachten en een duikpakket met max. 26 duiken, speciaal voor de verwende duiker.

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.