Tel. 010 - 2150161 / 06 42161517 - duikreizen@souldivers.nl
AANGESLOTEN BIJ

Kenia

Gezien de onrust in Kenia bieden wij tijdelijk geen reizen naar deze bestemming.

Kenia is beroemd om haar safari over land, maar herbergt ook een gekoesterde natuurschat onder de oppervlakte van de Indische Oceaan. Het turkooizen water heeft een aangename temperatuur en zit boordevol bijzondere vissen.

Grotten en wrakken, diepe riffen en kalme koraaltuinen, voor de geoefende en beginnende duiker is Kenia een waar onderwaterparadijs. De dierenrijkdom doet hier niet onder voor die op het land. Langs de hele kust, ten noorden en zuiden van Mombasa, liggen onderwaterparken. Ervaren duikers kunnen hun hart ophalen in de diepe Nyulli Reef, waar de zeldzame zebrahaai en Napoleons gespot worden, of wrakduiken rond het eiland Pemba. De Vulma Caves zijn rijk aan bontgekleurde rifbaars en barracuda's. Je verlaat de grotten door een tien meter lange schoorsteen.

De onderwaterwereld van Kenia is altijd een avontuurlijke omgeving. Van juni tot november trekken hier walvissen langs en je vindt er dolfijnen, schildpadden, alle soorten haaien, soms manta's en talloze slakken en wormen en ander onderwatergespuis.

Laat je betoveren door de kleurrijke onderwaterwereld van Kenia.

Liveaboard Reizen

Kenia: Unieke (Duik)Safari

Kenia is beroemd om haar safari over land, maar herbergt ook een gekoesterde natuurschat onder de oppervlakte van de Indische Oceaan.

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.