Tel. 06 42161517 / 06 26734735 - duikreizen@souldivers.nl

AANGESLOTEN BIJ

Indonesië

Combineer de meer dan 17.500 eilanden, de gevarieerde onderwaterwereld en de goede duikvoorzieningen en je snapt waarom zoveel mensen gaan duiken in Indonesië. Voor zowel de beginnende als meer ervaren duikers zijn er honderden geschikte locaties om te gaan duiken. 

Liveaboard Reizen

Bali: de parel van Indonesië

Het eiland Bali biedt veel bezienswaardigheden en activiteiten. Duiken rondom Bali betekent duiken op een aantal van de beste duikplekken ter wereld.

Bali + Lombok

Bali; de parel van Indonesië en Lombok met haar overweldigende natuur en haar prachtige onderwaterleven, een mooie combinatie voor een fantastische duikvakantie.

Indonesië: Komodo

Buiten de varanen en het ruwe landschap staat het Komodo National Park bekend als 1 van de beste duikgebieden ter wereld. Het park kenmerkt zich door veelzijdigheid – van prachtige koraaltuinen tot imposante basaltformaties, en van kleurrijke slakjes tot majestueuze manta roggen – Komodo heeft het allemaal.

Indonesië: Sulawesi: Bunaken + Lembeh

Je gaat duiken in de 2 hotspots van Sulawesi: Bunaken Marine Park èn Lembeh.

Indonesië - Bunaken Island

Beleef de onderwaterwereld van Bunaken Marine Park. Het eiland Bunaken is in de duikerswereld algemeen bekend om de prachtige koraalriffen.

Komodo: Liveaboard Adelaar (SUPER DE LUXE)

Een bijzonder luxe 11-daagse liveaboard in Indonesië, van Bali naar Komodo met 3-4 duiken per dag, aan boord max. 8 duikers.

Bali - verblijf in een luxe villa aan zee

Voor 8 personen. Geschikt voor duikers en niet-duikers. Verblijf in een luxe villa met zwembad aan zee en strand tegen een prima prijs,vanaf € 1269 inclusief vlucht!

Duiken in Bali - BUDGET

Budget duikvakantie in Bali, 11 dagen/10 nachten, kleinschalig resort, logies/ontbijt, duikpakket met 14 duiken, nu €1459 p.p. (2 pers)

Liveaboard Raja Ampat: KLM Euphoria (LUXE)

Een liveaboard naar een van de mooiste onderwatergebieden; Raja Ampat in West-Papua, 12 dagen/11 nachten en een duikpakket met ca. 33 duiken. Een TOP-reis!

Indonesië - Bunaken Marine Park

DUIKPAKKET MET 20 DUIKEN. Een mooie duikvakantie naar een fantastische duiklocatie; Bunaken Marine Park, bekend als een van de mooiste onderwaterparken ter wereld..

Duiksafari Bali

DUIKPAKKET MET 16 DUIKEN. Een volledig verzorgde 10-daagse duiksafari naar de mooiste duiklocaties van zuid-oost Bali. Verblijf in comfortabele hotels op basis van ontbijt en lunch.

Indonesië: Molukken + Bunaken + Lembeh

Ga mee duiken bij Morotai in de Molukken, ontdek een nieuwe bestemming. Een mooie combinatiereis met duiken in Lembeh en Bunaken Marine Park.

Indonesië: liveaboard Sulawesi

Een liveaboard naar de hotspots van Noord-Sulawesi, duiken in Bunaken Marine Park, Bangka en Lembeh, Er zijn slechts 6 plaatsen beschikbaar.

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.