Tel. 010 - 2150161 / 06 42161517 - duikreizen@souldivers.nl
AANGESLOTEN BIJ

Filippijnen

Kies voor een duikvakantie in de Filippijnen, een afwisselend onderwaterleven, van een walvishaai tot de mooiste slakken, je komt het hier allemaal tegen. We bieden verschilende locaties aan: Cebu, Negros en Camiguin. Of wat dacht je van een duiksafari in de Visyas? Duiken in de Filippijnen is een echte aanrader.

Liveaboard Reizen

Filippijnen: Liveaboard Visayas

De kans om hier walvishaaien tegen te komen is groot in deze omgeving, garantie kunnen we natuurlijk niet geven maar wil je walvishaaien zien, dan maak je hier de meeste kans!!

Filipijnen: Moalboal

DUIKPAKKET MET 20 DUIKEN. Moalboal behoort tot de beste duikbestemmingen in de Filippijnen. Moalboal heeft voor ieder wat wils, zowel voor beginners als de gevorderde duiker.

Wrakduiken in Coron Bay

We nemen je mee naar een zeer bijzondere duiklocatie in de Filippijnen - Coron Bay bij Sangat eiland. Er liggen hier fantastische grote wrakken op je te wachten.

Filipijnen: Malapascua en Moalboal

Een fantastische combinatiereis naar de Filipijnen. Duik in 2 top locaties: Malapascua en Moalboal, op zoek naar Thresher- en Walvishaaien!

Filippijnen-Malapascua; duiken met voshaaien

Wil je iets speciaals zien onder water? Dan is Malapascua bij uitstek geschikt. Je kunt hier duiken met voshaaien, een geweldige ontmoeting onder water.

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.