Tel. 010 - 2150161 / 06 42161517 - duikreizen@souldivers.nl
AANGESLOTEN BIJ
Liveaboard Reizen

Malediven: Dhangethi - Zuid Ari Atol

Je wilt graag duiken in de Malediven maar niet vanaf een liveaboard?
Of heb je een partner die (nog) niet duikt? 
Dan is dit de reis voor jou! 

Dhangethi, een klein tropisch eiland in het zuid Ari Atol, is dè plek als je wilt duiken met manta's en walvishaaien. 
Wuivende palmbomen, witte stranden, warm zeewater en een vriendelijke Maldiviaanse bevolking. Je verblijft in een guesthouse op basis van Vol Pension en de service van het guesthouse is werkelijk fantastisch. Inbegrepen is een duikpakket met 16 duiken, je gaat op zoek naar manta's en walvishaaien, dit gebied staat bekend als dè plek waar je deze onderwaterreuzen kunt tegenkomen!


Verblijf

Ariston-Inn

Ariston-Inn ligt op ca.2 uur varen, of 30 minuten vliegen vanaf Male en bevindt zich op het tropische eiland Dhangethi.

Een zeer verzorgd, intiem guesthouse met 13 comfortabele kamers met AC, TV, badkamer/toilet en gratis WiFI aan het strand, val in slaap mert de wuivende golven op de achtergrond en wordt wakkeer met het prachtige uitzicht over de azuurblauwe zee, een tropisch paradijsje!

De verzorging is op basis van Vol Pension; ontbijt, lunch, diner, water, thee/koffie zijn ook inbegrepen. Je kunt gaan genieten van heerlijke maaltijden, veelal met vers gevangen vis en andere heerlijkheden. Als je op zoek bent naar een intiem verblijf met uitstekende service op een tropisch eiland dan is dit het verblijf voor jou.

Let wel: er is geen alcohol te verkrijgen op dit eiland.

 

Duiken

Je gaat duiken bij het Ari Atol, dè ontmoetingsplaats voor zowel manta's als walvishaaien.                        

Een van de duikstekken op het Ari Atol is Manta Point. De stroming zorgt ervoor dat de manta's hier niet meer hoeven te doen dan simpelweg hun bek open te doen en het voedsel naar binnen laten stromen. Shark Thila ligt in het noordelijke deel van het atol en wordt bewoond grijze rifhaaien. Daarnaast kun je er o.a. scholen barracuda's, rifhaaien, snappers en adelaarsroggen ontmoeten en natuurlijk niet te vergeten de indrukwekkende walvishaai.

Het duikpakket bestaat uit 12 duiken, je kunt 2-duiken per dag maken in overleg met het duikcentrum, zij weten precies waar je moet zijn om optimaal te kunnen genieten van het prachige onderwaterleven in de Malediven.

Ben je op zoek naar verblijf in een kleinschalige accommodatie op een tropisch eiland en groot onderwaterleven, dan is dit de reis voor jou, duiken met walviashaaien en manta's.

Inclusief

Prijs vanaf € 1849,00 p.p., vraag ons om een vrijblijvende offerte.

Gebaseerd op 8 nachten met vervoer per ferry van Male naar Dhangeti. Meerpijs watervliegtuig, ca. 30 minuten, € 240,00 p.p.

 • Vlucht Düsseldorf - Male v.v. 
 • Alle transfers
 • Verblijf in een comfortabel tweepersoonskamer met douche/toilet in Ariston-Inn-Dhangethi.
 • Verzorging op basis van Vol Pension: ontbijt, lunch, diner, water/koffie/thee
 • BBQ on the beach
 • Maldivian Night
 • Duikpakket met 12 duiken (transfers/tank/ucht/lood/duikgids)

 

Exclusief

 • Extra duiken: ter plekke bij te boeken, $40 per duik
 • Vlucht vanaf Amsterdam (op aanvraag)
 • Huur duikuitrusting
 • Boekingskosten € 20 per factuur
 • Alle overige uitgaven

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.