Tel. 010 - 2150161 / 06 42161517 - duikreizen@souldivers.nl
AANGESLOTEN BIJ
Liveaboard Reizen

Malediven: luxe liveaboard Adora

Beleef je ultieme duikvakantie! Ga mee duiken met walvishaaien en manta's, een onvergetelijke ervaring!

Prachtige witte zandstranden begroeid met palmbomen, een lichtblauwe hemel, een zee met een kleur wisselend van turkoois naar diepblauw/groen en uitgestrekte koraalriffen, waar driekwart van alle soorten rifvissen van de wereld te vinden zijn in alle kleuren van de regenboog. Het lijkt haast te mooi om waar te zijn, toch bestaat deze plek op aarde en jij kunt er naar toe op de luxe liveaboard MY Adora.


Verblijf

MY ADORA

De liveaboard MY Adora is een luxe liveaboard van maar liefst 38 meter lang en 10 meter breed, een zee van comfort, luxe cabins met zeer veel ruimte.

Op het lower deck zijn er 4 Standaard cabins met 1 double en 1 single bed, 2 standaard cabins met 2 single bedden. Op het middeldeck is 1Superior cabin, single use, met een double bed. Top of the bill zijn de suites op het upper deck, 4 Ocean View Suites met prive balkon, 1 double en 1 single bed. Alle cabins beschikken over AC en een badkamer ensuite.

De duiken worden vanaf de dhoni gemaakt, geen gesjouw met je spullen.

MY Adora beschikt over een gezellige bar, een muziek- en DVD installatie met flat screen tv. Je gaan genieten van 3 heerlijke buffetmaaltijden per dag, je krijgt 1,5 Lt water per dag en frisdrankjes zijn tegen een redelijk prijs te verkrijgen.

Duiken

De vaarroute wordt per keer door de kapitein en duikgids bepaald, deze is afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden. Zo krijg je de beste garantie op een optimale vaarroute. Je geniet van een uitstekende service aan boord en maakt in totaal 17 duiken op de mooiste plekken van de Malediven!

Inclusief

  • Vlucht Düsseldorf - Male
  • Transfer vliegveld Male – MY Adora v.v.
  • Verblijf in een (gedeelde) cabin op basis van soft All Inclusive; snacks, 3 (buffet)maaltijden per dag, snacks, 1,5 liter water per dag, koffie/thee
  • Duikpakket: 17 duiken (tank/lucht/lood/duikgids)

Exclusief

  • Huur duikuitrusting
  • Alcoholische- en frisdranken
  • Nitrox ($ 7,00 per tank, van tevoren aanvragen)
  • Boekingskosten € 20 per factuur
  • Alle overige uitgaven

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.