Tel. 010 - 2150161 / 06 42161517 - duikreizen@souldivers.nl
AANGESLOTEN BIJ
Liveaboard Reizen

Malediven: liveaboard MY Ari Queen (GROEPSREIS)

SPECIALE AANBIEDING VERTREKGARANTIE

Er is nog 1 plaats beschikbaar in een standaardcabin die gedeeld wordt met een man.

De vaarroute wordt per keer door de kapitein en duikgids bepaald, deze is afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden. Zo krijg je de beste garantie op een optimale vaarroute. Je geniet van een uitstekende service aan boord en maakt 3 duiken per dag op de mooiste plekken van de Malediven!


Reisgegevens

Vertrek datum:07-12-2018Retour datum:15-12-2018
Reisduur:9 dagen
Prijs p/p:€ 1959

Verblijf

LIVEABOARD MY ARI QUEEN

Beleef je ultieme duikvakantie! Ga mee duiken met walvishaaien en manta's, een onvergetelijke ervaring!! Prachtige witte zandstranden begroeid met palmbomen, een lichtblauwe hemel, een zee met een kleur wisselend van turkoois naar diepblauw/groen en uitgestrekte koraalriffen, waar driekwart van alle soorten rifvissen van de wereld te vinden zijn in alle kleuren van de regenboog. Het lijkt haast te mooi om waar te zijn, toch bestaat deze plek op aarde en jij kunt er naartoe!

MY Ari Queen is maar liefst 33 meter lang en 9 meter breed en stat garant voor een zeer comfortabele liveaboard. Er zijn 6 cabins met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed op het lower deck, op het maindeck 2 Deluxe cabins met dubbel bed en op het upperdeck 2 Suites met een tweeepersoonsbed of 2 single bedden. In totaal kunnen er 20 duikers aan boord verblijven. Alle kajuiten zijn ruim en zijn voorzien van alle modern comfort, zoals een aparte badkamer met toilet/warm water douche en airco. Ari Queen beschikt over een ruim duikdek, een comfortabel lounge, en het bovenste dek is ideale  plek om lekker te relaxen. De bar in de salon biedt keuze uit verse sappen, frisdranken, cocktails, likeuren, wijn en bier tegen zeer schappelijke prijzen. Er wordt ook nog eens een fantastische BBQ georganiseerd op een verlaten strand op een onbewoond eiland. 

Duikpakket: 16 duiken + 1 nachtduik

Duiken

Je geniet van een uitstekende service aan boord en je maakt 3 vette duiken per dag op de mooiste plekken van de Malediven. 

De route brengt je langs verschillende atols, waar je naast de fantastische duikplaatsen ook kennis kan maken met verlaten eilandjes, waar de groene vegetatie wordt omgeven door hagelwitte stranden enje kunt zoen hoe de Maldivianen leven.

Alle duiken worden gemaakt vanaf de dhoni, hierdoor is er meer ruimte aan boord van de boot zelf. De duiken worden begeleid door duikgidsen met jarenlange ervaring in het azuurblauwe water van de Malediven, zij weten ook precies wanneer en waar manta's en walvishaaien aanwezig zijn.

Inclusief

De prijs is gebaseerd op verblijf in de Suite, met 2 single bedden.

Reis je met z'n 2-en en wil je in de DeLuxecabin verblijven, met een tweepersoonsbed, neem dan even contact op per e-mail: duikreizen@souldivrs.nl

Er zijn nu nog  2 plaatsen beschikbaar in een DeLuxe cabin met tweepersoonsbed en 1 plaats in de Suite met 2 single bedden.

 • Vlucht Amsterdam - Male v.v.
 • Transfer naar MY Ari Queen v.v.
 • Liveaboard Ari Queen
 • Verblijf in een Suite
 • Op basis van Soft All Inclusive (snacks, 3 (buffet)maaltijden per dag, water, koffie, thee)
 • Duikpakket: 16 duiken (3 duiken per dag + 1 nachtduik per week)
 • BBQ on the beach op een onbewoond eiland (ter plekke: $ 7,00)
 • Bezoek aan de hoofdstad Male

Verschillende data beschikbaar, vraag ons naar de mogelijkheden in de door jou gewenste reisperiode.

 

Exclusief

 • Huur duikuitrusting
 • Alcoholische en frisdranken (ca. $ 3,50 voor frisdrank/biertje)
 • Nitrox ($10,00 per tank, $100 per week, van tevoren aanvragen)
 • Boekingskosten € 20 per factuur
 • Alle overige uitgaven

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.