Tel. 010 - 2150161 / 06 42161517 - duikreizen@souldivers.nl
AANGESLOTEN BIJ
Liveaboard Reizen

Malediven-Liveaboard Dinasha: 11 dagen/10 nachten

SPECIALE AANBIEDING VERTREKGARANTIE

Een fantastische liveaboard in de Malediven, 11 dagen/10 nachten en een duikpakket met max. 26 duiken, speciaal voor de verwende duiker.


Reisgegevens

Vertrek datum:18-11-2020Retour datum:29-11-2020
Reisduur:12 dagen
Prijs p/p:€ 1599

Verblijf

Een speciale liveaboard in de Malediven, maar liefst 11 dagen en 10 nachten aan boord van de  comfortabele liveaboard Dinasha.

The True Maldives is een klein bedrijf dat gerund wordt door de Nederlanders Marco van Wijnkoop en Remco Siereveld, 2 gepassioneerde duikers met één doel : het volgende niveau van duikervaring leveren voor een betaalbare prijs. Marco en Remco hebben hebben geweldige duik- en reiservaringen over de hele wereld in de afgelopen 25 jaar. De service aan boord is geweldig, de fantastische crew zal zorgen dat het je aan niets zal ontbreken tijdens de trip. De eigenaren Marco en Remco, (op z'n minst 1 van hen), zullen ook aan boord verblijven tijdens de reis, zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

De planning van elke duik wordt gepland op basis van de locatie (oost- of westzijde van de Atolls), de moessonperiode, wind- en weersomstandigheden. De duikgids heeft een sleutelrol in de planning. The True Maldives investeert in de beste duikgidsen op de Malediven met een ervaring van meer dan 20.000 duiken in het duikgebied.

De Dinasha is 28 meter lang en 9 meter breed. Ze heeft 7 hutten van waaruit 4 hutten met een tweepersoons- en eenpersoonsbed. Er zijn 3 hutten met twee eenpersoonsbedden. Alle hutten hebben ensuite een douche/toilet, airconditioning en een ventilator. De Dhinasha biedt plaats aan 14 gasten. Op het bovendek is er een groot zonnedek met veel schaduw. Zowel op de voor- als het achterdek is er voldoende ruimte om te ontspannen.

Het grote voordeel van deze trip is dat er meer tijd is om op zoek te gaan naar de beste duikomstandigheden, het kan zelfs zo zijn dat je als enige duiker op een bepaalde duiklocatie kunt duiken zonder gestoord te worden door duikers van andere liveaboards.

Je kunt elke dag 3 duiken maken, inclusief nachtduiken (afhankelijk van de duiklocatie). Na de checkduik kun je er voor kiezen om de gids te volgen maar je kunt ook alleen met je buddy gaan duiken, aan het einde van de duik laat je je SMB op en je wordt weer opgehaald.

Duiken gebeurt vanaf de Dhoni, daar blijft ook je duikuitrusting na de duiken en zorgt de crew er voor dat je set weer klaar is voor de volgende duik. Ook het vullen van de tanks gebeurt aan boord van de Dhoni, daar heb je dus aan boord van de Dinasha geen last van.

We kunnen deze trip met Dinasha van harte aanbevelen!

Duiken

Duikpakket met max. 26 duiken

Je kunt 3 vette duiken per dag maken, natuurlijk horen daar ook nachtduiken en wrakduiken. Ook een groot voordeel van deze trip is dat je alleen, samen met je buddy natuurlijk, kunt gaan duiken, dit kan na de checkdive. Dit is vooral handig voor foto-en videografen die wat meer ruimte en tijd willen hebben tijdens de duiken.

De manier waarop Dhinasha wordt beheerd is uitzonderlijk professioneel. De boot is in zeer goede staat van onderhoud en de bemanning is een van de beste waar we in de Malediven mee hebben gewerkt .

Een duikdag  kan er als volgt uitzien: : 

5:30 Opstaan
5:45 Briefing
6:00 Vertrek naar de duikstek
7:45 Terug op de Dhinasha
8:00 Ontbijt
11:00 Briefing tweede duik
11:15 Vertrek tweede duik
12:30 Terug op de Dhinasha
12:45 Lunch
14:30 Briefing derde duik
14:45 Vertrek derde duik
16:00 Terug op de Dhinasha
Tussen 19:00 en 20:00 uur Diner

Bij nachtduiken ziet het schema er natuurlijk iets anders uit.

Bekijk HIER de video!

Je kunt deze trip ook op deze data maken, vraag ons om een vrijblijvende prijsopgave:
19/09 - 30/09 
29/09 - 10/10
09/10 - 20/10
29/10 - 09/11

Inclusief

 •  Alle transfers
 • 11 dagen/10 nachten MV Dhinasha, gedeelde tweepersoon cabin
 • Vol Pension: 3 buffetmaaltijden per dag, snacks, ongelimiteerd water, koffie/thee
 • Duikpakket met max. 26 duiken; 3 duiken per dag
 • Tank/lucht/lood/duikgids
 • Ontbijt op de dag van vertrek

Exclusief

 • Vlucht Amsterdam - Male  
  Wij kiezen voor u de beste vluchtoptie, dit kan zijn met Emirates, Swiss, Qatar met vertrek vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf, wat voor u het beste uitkomt. Voor de vluchten naar de Malediven werken wij alleen met gerenommeerde lijndienstluchtvaartmaatschappijen, ook de vluchten worden uiteraard met SGR zekerheid geboekt.
 • Ter plekke te voldoen:
  • Tip voor de crew € 70
  • Tip voor de duikgids: € 10  
  • Green taxes $ 6 per dag = $ 60
   (deze kosten worden toegevoegd aan je barrekening aan het eind van de reis):
 • Huur duikmateriaal
 • Alle niet genoemde drankjes
 • Alle overige uitgaven
 • Boekingskosten € 20 per factuur

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.