Tel. 06 42161517 / 06 26734735 - duikreizen@souldivers.nl

AANGESLOTEN BIJ
Liveaboard Reizen

Filippijnen: Liveaboard Visayas

Een geweldige duikvakantie, een combinatie van de hot spots in de Filippijnen, 6 DAGEN/5 NACHTEN LIVEABOARD in de Visayas en duiken bij o.a. Moalboal-Cebu, Bohol, Apo en Negros. Een super gevarieerde duikvakantie met prachtige duiken in de mooiste locaties in de Filippijnen!

De kans om hier walvishaaien tegen te komen is groot in deze omgeving, garantie kunnen we natuurlijk niet geven maar wil je walvishaaien zien, dan maak je hier een goede kans!!


Verblijf

Na aankomst op het vliegveld in Bacalod staat de auto op je te wachten voor transfer naar Sipalay Esay DIve Resort.  Je verblijft na aankomst 2 nachten in Sipalay Easy DIve Resort en dan gaat de duiksafari beginnen. Na de duiksafari verblijf je nog 3 dagen/2 nachten in Moalboal met nog eens een keer 4 duiken.

Negros: Sipalay Easy Dive Resort

Het Sipalay Easy Diving & Beach Resort ligt op het eimand Negros in een schilderachtige baai aan een wit zandstrand, Het resortis gebouwd ten midden van de Filippijnse jungle. Enorme mangobomen, palmbomen en grote tropische planten. Een heerlijk verblijf aan het strand, slapen in een comfortabele kamer met AC, lekker eten in het restaurant. Puur relaxen.

Moalboal: Tipolo Beach Resort

Je verblijft in Tipolo Beach Resort, de bungalows liggen bij Panagsama Beach op ca. 4 km. van Moalboal Town en het verblijf is gebaseerd op basis van logies en een heerlijk ontbijt, er zijn op korte loopafstand volop restaurantjes en (strand)bars waar je kunt genieten van een heerlijke (goedkope) Filippijnse maaltijd en een lekker verkoelend drankje.

Duiken

Duiken in de hotspots van de FIlippijnen.

Apo Island
Een hoogtepunt van deze duiksafari is APO ISLAND . De duiklocaties van Apo island zijn een absolute must voor alle serieuze duikers. Er zijn 11 duiklocaties rond Apo eiland en enkele locaties zijn geclassificeerd als wereldklasse. Er zijn fraaie wanden, steile en vlakke hellingen. Er zijn duiklocaties geschikt voor zowel beginnende als gevorderde duikers. Voor de driftliefhebbers: enkele duiklocaties hebben een milde tot soms sterke stroming.

Duiksafari Negros - Bohol - Cebu
De duiksafari gaat beginnen! Je gaat varen van Negros via Bohol naar Moalboal en onderweg ga je geweldige duiken maken bij o.a. Sunken Island, Basay, Sipalay en Apo eiland.

Dag 1: Sipalay - Basay - Dauin, 2-3 dives, Overnight in Dauin, Negros

Dag 2: Apo Island, 3-4 dives. Overnight in Dauin, Negros

Dag 3: Siquijor Island, Balicasag Island, 3-4 dives. Overnight in Alona Beach

Dag 4: Panglao Island, 3-4 dives or 1 dive plus optional land tour to the Chocolate Hills. Overnight in Alona Beach, Bohol

Dag 5: Balicasag Island - Sumilon Island, 3-4 dives. Overnight in Liloan

Dag 6: Liloan, Moalboal, Excursion Kawasan Waterfalls. Check in Moalboal

Aansluitend verblijf je nog 3 dagen/2 nachten in Savedra Beach Bungalows

 

 

Inclusief

Prijs vanaf € 1995,00 p.p. , de prijs is afhankelijk van de vluchttarieven. Vraag ons om een vrijblijvende prijsopgave.

 • Alle vluchten en transfers
 • 3 dagen/2 nachten in Sipalay Easy Dive Resort, gedeelde tweeperesoonskamer, op basis van logies/ontbijt, 2 duiken
 • 6 dagen/5 nachten duiksafari met overnachtingen in beachresorts of aanbord (bunkbedden) op basis van Vol Pension, water, koffie/thee, frisdrank (aan boord)
 • 3 dagen/2 nachten in Tipolo Beach Resort, gedeelde tweeperesoonskamer, op basis van logies/ontbijt, 2 duiken
 • Begeleiding door ervaren duikgidsen

Exclusief

 • Huur duikuitrusting
 • Marine Park Fees:
  - Moalboal/Sipalay - 100 PHP per duik (ter plekke)
  - Apo, de duikfee kan hier variëren van 100-300 PHP per duikdag
  Deze extra kosten worden ter plekke doorberekend
 • Departure tax internationaal vliegveld 550 PHP en 200 PHP domestic vliegveld
 • Alle overige uitgaven
 • Boekingskosten € 20,00 per factuur
 • Bijdrage SGR € 10,00 per persoon

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.