Tel. 06 42161517 / 06 26734735 - duikreizen@souldivers.nl

AANGESLOTEN BIJ
Liveaboard Reizen

Bahama's

Grand Bahama’s biedt de beste duiklocaties in dit gebied, van wrakken tot uitstekende rif- en wandduiken, duiken vanaf de kust en duiken vanaf een boot. Met een groot assortiment aan zeeleven - Grand Bahama's heeft het allemaal. 


Verblijf

Grand Bahama's is het meest noordelijke eiland van de eilanden van de Bahama's, en het grootste eiland dichtbij de Verenigde Staten, het ligt 90 kilometers van de staat Florida. Het eiland is ongeveer 150 kilometer lang en 20 kilometer breed op het breedste punt. De Spanjaarden gaven het eiland de naam Gran Bajamar, wat "grote ondiepten" betekent, waarvan de uiteindelijke naam van de Bahama's eilanden als geheel is afgeleid. Echter, de Lucayan's naam voor het eiland was Bahama. Grand Bahama bestaat bijna twee eeuwen en werd grotendeels bepaald door de aard van deze "grote ondiepten" - de koraalriffen rond het eiland waren verraderlijk, en stootten zijn Spaanse galjoenen af, terwijl het aantrekkelijk was voor piraten die schepen naar de riffen lokten zodat de schepen strandden en geplunderd werden.

Viva Wyndham Fortuna Beach - ALL INCLUSIVE

Dit prachtige resort ligt aan de kust van de Atlantische Oceaan, op 19 minuten van het centrum van Freeport.

Viva Wyndham Fortuna Beach is een uitstekend hotel met een eigen PADI duikcentrum; Scuba Sur Diving waar we onze duiken mee zullen maken. Het resort staat bekend om haar prachtige strand met wit zand en warm tropisch water. In het resort heerst een typisch Bahamiaanse sfeer. De ruime opzet, het faciliteitenaanbod, de prachtige tropische tuin en de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding maken dit hotel geschikt voor duikers maar ook voor de niet/duikers is er genoeg te beleven. Er worden zowel overdag als ’s avonds activiteiten georganiseerd. Het resort heeft drie restaurants, drie bars, een discotheek en een fitnessruimte. Je verblijft in een confortabele kamer met uitzicht op het zwembad, tegen een meerprijs kun je ook een kamer krijgen met direct zeezicht. 

Viva Wyndham Fortuna Beach All Inclusive beschikt over een fitnesscentrum, een tennisbaan en een conciërgedienst. Er worden groepslessen gegeven voor kajakken, windsurfen, zeilen en andere activiteiten. Viva Wyndham Fortuna Beach biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een heerlijke plek om te verblijven.

Het verblijf in Viva Wyndham Fortuna Beach is gebaseerd op All Inclusive:

 • een cocktail om u te verwelkomen bij aankomst
 • alle maaltijden en snacks
 • onbeperkt cocktails, dranken en wijn
 • onbeperkt niet-gemotoriseerde sporten
 • entertainmentprogramma met dagelijkse activiteiten.

 

Duiken

Duiken in de Bahama’s

Duikpakket
Je duikpakket bestaat uit 5 dagen duiken met 2 duiken per dag, ter plekke kun je altijd extra duiken bijboeken, bijvoorbeeld een duik met Carribean reefsharks, een uitdaging!

Grand Bahama’s biedt enkele van de beste duiklocaties in de Bahama’s, van wrakken tot uitstekende rif- en wandduiken, duiken vanaf de kust en vanaf een boot. Met een ruim assortiment aan zeeleven, met wat geluk kom je ook nog een school dolfijnen tegen, Grand Bahamas heeft het allemaal.

Reef Oasis Dive Club
Het Reef Oasis Dive Club bevindt zich in Viva Wyndham Fortuna Beach. Een van de gezelligste resorts in Grand Bahama's met een adembenemend uitzicht over de oceaan. Het duikcenter heeft een perfecte logistiek om beginners, ervaren duikers, snorkelaars het mooiste rond Grand bahama's te laten zien.Reef Oasis Dive Club heeft materiaal van Mares en Scubapro, Coltri Bauer compressoren en een duikshop.

De duikgidsen kennen de beste duiklocaties en zullen hun uiterste best doen je het mooiste onderwaterleven rondom Grand Bahama te laten zien.

Filmpje duiken in de Bahama's

 

Inclusief

Prijs vanaf  € 2259,00 p.p.
De prijs is gebaseerd op verbljf met 2 personen

 • Vlucht Amsterdam - Atlanta - Freeport Bahama's v.v.
 • Overnachting in Atlanta (transfers niet inbegrepen, een taxi kost slechts enkele dollars)
 • 11 dagen/10 nachten in een comfortabele 2-persoonskamer 
 • Verzorging op basis van All Inclusive
 • Duikpakket: 5 dagen duiken met 2 duiken per dag
 • Tank / lucht / lood / duikgids + transfers naar de duiklocaties.

Exclusief

 • Huur duikuitrusting
 • Toeslag 1-persoonskamer (op aanvraag)
 • Toeslag kamer met uitzicht op zee (op aanvraag)
 • Alle overige uitgaven
 • Boekingskosten € 20,00 per factuur

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.