Tel. 010 - 2150161 / 06 42161517 - duikreizen@souldivers.nl
AANGESLOTEN BIJ
Liveaboard Reizen

Nederland: duiken en zeilen

Kapitein van de Fantastiko is Huub Veeneman, voormalig woordvoerder van de Politie Eenheid in Rotterdam. Huub heeft zijn baan opgezegd  en heeft aan de Zeevaartschool in Enkhuizen zijn zeemanspapieren gehaald. Na de bouw heeft schipper Huub het schip overgenomen van de provincie Noord-Holland en zijn droom kon beginnen!: “Ik wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van de gigantische mogelijkheden van dit schip”.

Souldivers heeft de mogelijkheid gekregen om met dit fantastische schip een speciaal duik- en zeilweekend te organiseren, we vinden het fantastisch dat we jullie dit aan kunnen bieden!

 

 

 


Reisgegevens

Vertrek datum:15-09-2018Retour datum:16-09-2018
Reisduur:2 dagen
Prijs p/p:€ 299

Verblijf

fantastiko siteDe Fantastiko, voorheen zeilschip Aroucha, is een luxe expeditie-zeezeilschip dat perfect geschikt is voor een weekendje zeilen èn duiken. Het schip is gebouwd op de gespecialiseerde werf Chinook in Haarlem. De bouw, van 2002 tot 2012, is uitgevoerd binnen een Jeugdzorg-project waarbij 200 jongeren en tientallen experts het schip aan meegewerkt hebben. Het heeft een keurmerk van Register Holland gekregen. 

De Fantastiko heeft een gezellige salon, een ruim dek en de cabins beschikken elk over twee eenpersoonsbedden (bunkstyle) en een wastafel. Er zijn 3 toiletten/douches aan boord.  

Duiken

(Duik)Programma

Het (duik)programma wordt enige tijd voor vertrek door de passagiers en in overleg met kapitein Huub vastgesteld, we zullen een avond organiseren waar je kennis kunt maken met Huub en je buddies en in gezamenlijk overleg zullen de duiklocaties en de route worden bepaald, natuurlijk zal een hapje en drankje op deze avond niet ontbreken. 

De Fantastiko heeft als thuishaven het Boerengat in Rotterdam, vanuit daar kiest de Fantastiko het ruime sop. Er is plaats voor 12 duikers, als je alleen wilt mee gaan voor het zeilen dan ben je ook van harte welkom!

Inclusief

  • 1 volle tank en lood
  • 1 overnachting op de Fantastiko
  • Zaterdag/zondag: ontbijt, lunch en diner

 

Exclusief

  • Tankvullingen
  • Huur duikuitrusting
  • Alle overige uitgaven

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.