Tel. 010 - 2150161 / 06 42161517 - duikreizen@souldivers.nl
AANGESLOTEN BIJ
Liveaboard Reizen

Kroatië: liveaboard Vranjak

Deze reis is helaas vol, natuurlijk is het altijd mogelijk een eventuele andere datum te kiezen of te gaan voor maatwerk.

VOL

Een liveaboard in Kroatië staat garant voor een mooi duikavontuur; prachtig onderwaterleven, vette wrakken en een uitstekend onderwaterzicht, daarbij mogen de schoonheid boven water en de charmantje dorpjes niet vergeten worden. Een heerlijke duikvakantie!


Reisgegevens

Vertrek datum:18-08-2018Retour datum:25-08-2018
Reisduur:8 dagen
Prijs p/p:€ 1449

Verblijf

M/Y ‘’Vranjak I’’ is een 27 m lang stalen schip en speciaal ingericht  voor duikers.

Ze beschikt over een goed uitgerust duikdek en 10 cabins met AC en privé badkamer, max. 2 personen per cabin. Er kunnen maximaal 20 duikers verblijven aan boord. Er zijn 3 dekken aan boord: top deck: 4 cabins en het sundeck, main deck: duikplatform, saloon met AC, bar, keuken, toilet, douche, lower deck: 6 cabins  en er is een salon met AC waar de maaltijden gebruikt worden.

vranjak5

Duiken

Gedurende de liveaboard blijft het schip 's avonds in een haven, je kunt dus na het diner van boord en gaan genieten van een lekkere drankje op een van de gezellige terrasjes.

Programma

Dag 1 (zaterdag)
Je vliegt vanaf Brussel met een directe vlucht naar Zadar, vandaar is het nog maar een korte transfer naar de haven van Sukosan waar Vranjak op je ligt te wachten. Na de check-in van alle gasten op weg naar Kukljica op het eiland Ugljan. Er wordt onderweg een zwemstop gemaakt en het schip komt voor het diner aan in deze kleine Dalmatische plaats. De eerste dag wordt gebruikt voor een briefing, het checken van de duikuitrusting en de inkoop van de bootbenodigdheden. 

Dag 2 (zondag)
Het schip vaart naar het zuiden en maakt 2 duikstops, de eerste duik is in de omgeving van het plaatsje Vodice en de tweede duik is bij Rogoznica. Rogoznica is een klein dorpje, hier blijf je op het schip overnachten.

Dag 3 (maandag)
Op weg naar Vis en na 3 uur varen zijn we er. Het schip blijft 2 dagen in dit gebied (maandag en dinsdag). De haven van overnachting is Komiža. Er liggen hier fantastische wrakken o.a. Tetti (35 m), Vassillios (25-55m), Fortunal, Brioni, je gaat weer 2 duiken maken.

Dag 4 (dinsdag)
Na 2 duiken in de omgeving van Vis en een overnachting in de haven van Komiža verlaten we  het eiland Vis, op weg naar de kust.

Dag 5 (woensdag)
Je gaat deze dag weer 2 duiken maken, mogelijke duiklocaties:  Orud, Muljica, Planka, Grbavac of Kamičiči. Overnachting is in de haven van Primošten op het centrale plein van Primošten is er ‘s avonds regelmatig live muziek te horen.  

Kornati National Park

kornati national park

Dag 6 (donderdag)
Van Primošten varen we naar het National Park Kornati, onderweg ga je 2 duiken maken bij het eiland  Žirije , in de avond arriveert het schip in Kornati, overnachting in de haven.

Dag 7 (vrijdag)
Je maakt op deze dag 2 duiken in Kornati National Park, na de duiken vaart het schip weer naar de haven van Sukošan voor de laatste overnachting.

Dag 8 (zaterdag)

Na het ontbijt check out en transfer naar vliegveld Zadar voor de vlucht naar Amsterdam.

Het is mogelijk ter plekke nachtduiken te regelen, € 20 per duik, ter plekke te voldoen.

viskornati

Inclusief

De prijs is gebaseerd op verblijf met 2 personen in een cabin.

 • Vlucht Brussel (Zaventem) - Zadar v.v. (rechtstreekse vlucht)
 • 7 kg. handbagage, 23 kg. ruimbagage
 • 8 dagen/7 nachten verblijf aan boord van M/Y Vranjak  
 • Verzorging op basis van Vol Pension; ontbijt, lunch, diner, water, koffie en thee
 • Duikpakket met 12 duiken inclusief tank/lucht/lood

Exclusief

 • Transfers Zadar - M/Y Vranjak;
  de transfers worden van tevoren gereserveerd maar moeten ter plekke betaald worden.
  Prijs per auto: 1-4 personen € 20 per enkele reis, 5-8 personen € 30 per enkele reis
 • Marine Park Fee: € 100 - 120, aan boord te betalen, de prijs is afhankelijk van de bedoken duiklocaties.
 • Huur duikuitrusting
 • Nachtduiken: € 20 per duik
 • Extra ruimbagage
 • Alle niet-genoemde drankjes, maaltijden
 • Tip voor de bemanning (naar tevredenheid)
 • Alle overige uitgaven
 • Boekingskosten € 20 per factuur

 

Algemene voorwaarden - Aangesloten bij de SGR

Disclaimer: making copy’s, by means of photocopy, screenprinting, or any other duplication of our website or parts thereof, is prohibited without written permission from us.